O nama

Tvrtka LIKA NEKRETNINE d.o.o. osnovana je 2003. godine s ciljem postojanja vodećim trgovačkim društvom u regiji specijaliziranim za savjetovanje u poslovanju s nekretninama i posredovanju u prometu nekretninama.

Agencija LIKA-NEKRETNINE je vodeća agencija za promet nekretninama na području Ličko-senjske županije sa sjedištem u Otočcu. Agencija je specijalizirana za područje Ličko-senjske županije, a predmet djelovanja je cijelo područje RH. Svoju djelatnost proširili smo i na područje Zagrebačke županije i Grada Zagreba, sa ured u Palmotićevoj ulici br.76. 
Lika nekretnine je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama, temeljem rješenja Ministarstva gospodarstva  o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina, izdanim od Hrvatske gospodarske komore .
Među prvima u RH ostvarili smo pravo upisa u registar posrednika ( reg.br: 04/2008. )
Broj rješenja o ispunjavanju uvjeta: Klasa:UP/I-330-01/08-01/13; Ur.br:526-05-01-01/3-08-03
Licencirani agenti: Ivan Bižanović, reg.br: 10/2008. - Jozica Eterović Šarić,reg.br.66/2017. - Goran Herljević, reg.br.824/2009.
Osiguravateljsko društvo: ADRIATIC osiguranje d.d.
Pružanje pravne pomoći i zastupanje povjeren je odvjetničkim uredom Velimir Došen iz Rijeke i Gordani Peraković - Turković iz Otočca. 

Predmet posredničke agencije je kupnja i prodaja, iznajmljivanje i unajmljivanje kuća, stanova, apartmana, hotela, poslovnih prostora, građevinskih zemljišta i dr., povezanost sa inozemnim tržištima i investitorima, partnerstva u RH i inozemstvu  osnovna je  premisa našeg poslovanja  siguran i zadovoljan klijent, a to smo do sada razvili uz svesrdnu pomoć partnera ( odvjetničkog ureda, ovlaštenog geodeta, građevinskog vještaka, arhitektonskog biroa, osiguranja - Jadransko osiguranje i ERSTE banke ). Zadovoljstvo nam je pomoći Vam u pronalaženju novog doma ili kuće za odmor. Želite li prodati Vašu nekretninu, učiniti ćemo sve da to učinimo za Vas u što kraćm roku i po prihvatljivoj cijeni.

Potpisnik smo Kodeksa etike poslovanja i Pravila poslovanja Hrvatske gospodarske komore, član Vijeća Udruženja poslovanja nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, te član Odbora za medije, član Odbora za pravna pitanja, član Odbora za odnose s institucijama. Naš vlasnik Ivan Bižanović - dopredsjednik je Udruženja poslovanja nekretninama pri HGK.

Agencija surađuje s više desetaka inozemnih agencija u razmjeni nekretnina.


Usluge koje Vam pružamo u okviru provizije


Kao prodavatelj:
  • opis Vaše nekretnine sa fotografijama na našoj web stranici i stranici www.njuskalo.hr, www.centarnekretnina.hr, www.gohome.hr, www.crozilla.com, www.nadjidom.com, www.lika-nekretnine.eu, Burza nekretnina, City24, Qwadu,Index, www.immonet.de, www.immowelt.ch, www.immowelt.at, www.indomio.hr, www.nekretnine365.com
  • uočljive oglase : u specijaliziranim mjesečnicima za nekretnine
  • u dnevnom tisku ( Jutarnji list - prilog NEKRETNINE svake subote )
  • pravna podrška - izrada ugovora i predugovora od strane naših odvjetnika
  • dovođenje potencijalnih kupaca i vođenje pregovora
Kao kupac:
  • provjerene nekretnine koje kupujete
  • savjetovanje vezano za kupnju
  • pravnu podršku - predugovor i ugovor od strane našeg odvjetnika
  • prijavu poreza
  • uknjižbu nekretnine

U suradnji s ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d. nudimo Vam najpovoljnije rješenje za kupnju Vaše nekretnine. Naši će Vas savjetnici u navedenoj banci uvjek rado primiti i sa zadovoljstvom Vas uputiti kako da najlakše dođete do kredita za kupnju nekretnine.

Odlike našeg poslovanja su poslovnost, ljubaznost i stručnost stoga nam se obratite s povjerenjem.

--------------------------

U sklopu tvrtke kao nakladnik djeluju i nezavisni  internet portali, www.GlasGacke.hr ,  www.SenjskaBura.hr ,  www.GlasLike.hr  i www.Novalja.cool
Misija portala  je pružiti čitateljima jasne, pravovremene i točne obavijesti o prošlim i budućim događanjima u regiji Gackoj, Lici i Krbavi te u Novalji.Također ovaj portal treba poslužiti i kao rasadnik spoznaja o našem kraju, o njegovim vrijednostima, o njegovoj povijesti, o kulturi i o mnogo čemu drugom što ga čini drugačijim i posebnim.Sva naša snaga usmjerena je na događaje i ljude isključivo vezane uz naš kraj.

Portali  nastojat će pružiti jasne, pravovremene i točne vijesti o događanjima.  Uređivačka politika će nastojati protežirati „dobre vijesti“, žutila i crnih vijesti je ionako previše.

_________________


Informacije o tvrtki:

TVRTKA : LIKA NEKRETNINE društvo s ograničenom odgovornošću
SKRAĆENI NAZIV : LIKA NEKRETNINE d.o.o.
SJEDIŠTE: 53220 OTOČAC, Kralja Zvonimira 65, p.p. 72
U R E D : 10000 ZAGREB, Palmotićeva 76 ( radno vrijeme - po najavi i dogovoru ) 

MJESTO UPISA u Trgovački sud i broj upisa: Rijeka, 020042419
MB poslovnog subjekta prema NKD-u: 2338734
OIB: 30362105469
član Uprave : Ivan Bižanović
Prokurist: Gordana Magdić 
TEMELJNI KAPITAL: 2.654,46 EUR-a /  20.000,00 kuna / 2.654,45 EUR-a
Žiro račun: IBAN HR0824020061100518040 ERSTE BANK

RAČUN ZA POSEBNE NAMJENE - depozit, rezervacije  i sl.
IBAN - HR6224020061500023693 ERSTE BANK
SWIFT banke - ESBCHR22

1 EUR = 7.53450 kn 

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak - Petak od 8 - 12 sati
Od 12 - 16 sati  -  teren - obilazak nekretnina, fotografiranje...
Subota: po dogovoru

-----------------
Ime tvrtke LIKA NEKRETNINE je zaštićeno i upisano je u registar žigova koje vodi Državni zavod za intelektualno vlasništvo pod brojem Z20070729, te figurativnog žiga broj Z20070730., s rokom važenja do 20.04.2027.godine. Razredi zaštite 35, 36 i 37.