Posrednički dnevnik

POSREDNIČKI DNEVNIK - KNJIGA EVIDENCIJE NEKRETNINA

Temeljem Zakona o posredovanju u prometu nekretninama, čl.26.propisuje:

1) Posrednik mora voditi evidenciju o posredovanju u prometu nekretninama
2) Evidencija iz čl.1. ovog stavka mora za svaki ugovor obuhvaćati slijedeće:
-vrstu ugovora za čije sklapanje posreduje
-vrstu nekretnine( zemljište s oznakom namjene korištenja, stambeni ili poslovni prostor i sl.)
-tehničke podatke o nekretnini ( sobnost, kvadraturu i sl.)
-cijenu, odnosno najamninu, zakupninui sl.u ukupnom iznosu i jediničnome iznosu za m2 površine.
3) Posrednik je na zahtjev nadležnog tijela državne uprave dužan dati podatke iz st.2 ovog članka ( ministarstvu nadležnom za financije i ministarstvu nadležnom za poslove graditeljstva) za potrebe provedbe zemljišne i stambene politike, tržišnog vrednovanja nekretnina i analize tržišta nekretnina.

Tvrtka LIKA NEKRETNINE d.o.o. iz Otočca u sklopu svoje izdavačke djelatnosti tiskala je Posrednički dnevnik prilagođen svim posrednicima u prometu nekretninama dimenzija: B4 ( 25x35cm), tvrdi uvez, tamno plavo platno, opseg 50 listova, tisak 1/1 jedna boja, obostrani tisak, papir: ofsetni 80 g. To je prvi Posrednički dnevnik koji je na tržištu RH i zaštićen je Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima ( zabranjeno reproduciranje - pravo umnožavanja) , OG-VII-LN. Svoje pozitivno stručno mišljenje dala je i načelnica Sektora Ministarstva gospodarstva, Uprave za trgovinu i unutarnje tržište, Sektor za trgovinu i tržište - Marija Kulaš, dipl.iur.

Naručuje se direktno u agenciji, dostaviti podatke fizičke ili pravne osobe, OIB, žiro račun, adresu, sjedište, telefon, mejl...
Po uplati 100 kn + pdv, žiro račun IBAN HR0824020061100518040, ERSTE bank, Posrednički dnevnik šaljemo poštom, ( poštarina uračunata u cijenu ) narudžbe na emajl: info@nekretnine-lika.hr ili fax 053 746 345 .
Izdajemo R-1 račun

Narudžbenica - preuzmite dokument