Broj pregledavanja: 6311

BARILOVIĆ - Perjasica (Štirkovac) - ranč od 56 hektara zemlje

ID: 615-1

Ranč, prodaja


 

565.433,00 € 4.244.954,32 kn

Grad:Barilovići

Šira lokacija:Perjasica

Ulica:Štirkovac

Cijena/m²:1,00 €

Površina:565.433,00 m²

Provizija agencije:2%


BARILOVIĆ- PERJASICA (Štirkovac) - RANČ koji se prostire na zemljištu zaokruženih 56 hektara na Korani izoliran, samoodrživ i ekološki razvoj.

565.433 m2 zemlje, oranica, šume i izvora, zaokruženih u jednom komadu (čisto vlasništvo 1/1) na rijeci Korani u srcu nedirnute prirode. Građevinsko zemljište + 4 zaseoka s 15 postojećih objekata na kojima je dozvoljena gradnja/adaptacija u postojećim gabaritima. Pogodno za izolirani ranč, kamp–glamping na rijeci, izletište ruralnog turizma, sve aktivnosti na vodi, održavanje teambuildinga i festivala, ekološku poljoprivredu i stočarstvo, lov i ribolov te eksploataciju drva (oko 50% površine je šuma). Cijena 1 EUR/m2 ukupno 565.433 EUR.

Svatko ima svoju sliku idealnog odmora i zato na ovom imanju možete uživati ​​sa svime što nudi. Većina nas je umorna od istih starih "uokvirenih odmora" putem turističkih agencija. S jedne strane, željeli bismo imati raspored tijekom boravka u stranoj zemlji, ali s druge strane, ponekad volimo biti iznenađeni. Budući da su turizam i putovanja industrija koja raste, postoji osjećaj uobičajenosti koji nas može pratiti tijekom odmora. Riječ ekskluzivno često se previše lako koristi za opis odredišta. Ali ovo je imanje uistinu jedinstveno i nudi mnogo toga. Hrvatska je poznata po svojoj raznolikosti i mnogo je više od slike Dubrovnika s razglednice. Rekavši to, ovo imanje odražava savršenu sliku kontinentalne Hrvatske.

Ekskluzivna kuća koja je izolirana dovoljno dobro za mir i udobnost. Imanje se prostire na 100.000 m 2 i idealno je za aktivnosti kao što su lov, ribolov, planinarenje, planinarenje, kajak, vožnja kanuima i druge aktivnosti na otvorenom. Mnogo više od toga, šire područje imanja pruža još veći broj aktivnosti (blizina Nacionalnog parka Plitvička jezera i grad Karlovac), tako da svaki dan svog boravka možete unaprijed planirati ako želite. Bez obzira jeste li osoba koja odlazi ili radije uživate u mirnom popodnevu sa svojim najmilijima, imanje ima više nego dovoljno sadržaja da zadovolji i najizbirljivijeg pojedinca jer širi položaj imanja, kao i sadržaji unutar imanja, mogu biti prilagođena nečijim potrebama.

Imanje je u izravnom kontaktu s rijekom Koranom i s balkona se pruža fantastičan pogled na rijeku i vodopad. Spajajući retro izgled sa svim potrebnim modernim zahtjevima, kuća je u idealnoj mješavini dva svijeta. Kuća je jedinstvena jer se korišteni građevinski materijal sastoji od starog hrasta, stare cigle, starog krovnog crijepa i kamena za oblaganje. Kuća je građena od starih hrastovih elemenata dviju manjih demontiranih kuća. Kuća na tri kata koja se sastoji od podruma i dva kata površine po 50 m 2 presvučena je najnovijim modernim izolacijskim materijalima poput kamene vune. U blizini kuće nalazi se izvor s čistom pitkom vodom koji je izravno povezan s kuhinjom kuće. Opcija je i veliki spremnik od 50 m 3 koji skuplja kišnicu.

Veliku površinu imanja pokriva šuma. Postoji lovačka zavjesa koju bi gosti mogli koristiti. Grijanje je osigurano u obliku drva i struje. Dnevni boravak ima veliki otvoreni kamin, a svaka soba u kući ima štednjak s pločicama, a modernom izolacijom temperatura je optimalno očuvana.

Osnovne informacije o zemlji:

Lokacija: Karlovačka županija, Općina: Barilovići, mjesto: Perjasica, lokacija: Štirkovac

Tip zemljišta: šuma, oranice, dio građevinskog zemljišta, postojeći objekti

Namjena: izolirani ranč, kamp–glamping na rijeci, izletište ruralnog turizma, sve aktivnosti na vodi, održavanje teambuildinga i festivala, ekološka poljoprivreda i stočarstvo, lov i ribolov kao I  eksploatacija drva

Površina: 565.433,00 m² / cijena: 565.433 EUR

  Dozvole

  Građevinska dozvola , Lokacijska dozvola , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Prijevoz:
  Autobus

Opis nekretnine

 • Pogled na planine
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
 • Osnovna infrastruktura:
  Cisterna za vodu, Gradski vodovod, Septička jama, Struja, Telefonska instalacija
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna