Broj pregledavanja: 4401

BARILOVIĆ - Koransko selo - ranč od 73 hektara zemlje

ID: 615-1

Ranč, prodaja


 

1.476.280,00 € 11.179.413,75 kn

Grad:Barilovići

Šira lokacija:Koransko Selo

Cijena/m²:2,00 €

Površina:738.140,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


BARILOVIĆ - Koransko selo - RANČ koji se prostire na zemljištu površine 738.140 m2 u jednoj cijelini.

POSJED - Veličina posjeda pokriva 532,390 kvadratnih metara od čega točno 519,427 četvornih metara su u jednom komadu. Neki od predmeta su sačuvani u izvornom stanju, a drugi su nedavno prilagođen. Dio nekretnine nalazi se u građevinskoj zoni u kojoj se može graditi građevina za različite svrhe. Nekretnine ima dvije različite pristupne točke na rijeke Korane s ukupno 12,963 četvornih metara uz rijeku. Jedan od tih pristupnih točaka ima prirodni izvor pitke vode. Cijelo područje je dom raznih životinja, ptica i riba vrste. Rijeka je ne samo puna rakova i školjki, ali veliki broj vrsta riba, kao što su štuka, klena i drugih vrsta. U šumi su svinje, jeleni, zečevi, lisice i kune.Nekretnine sama ima tri spremnika za vodu sve s procijenjenom 40m3 kapaciteta (8.800 litara vode u svakom spremniku ili 26.400 galona vode u ukupno). Postoji mogućnost širenja imanje kroz kupnju manjih susjednih imanja ( postupak u tijeku ) od 205.750 m2, dakle ukupno se radi o 738.140 m2 zemljišta Postoje ostaci starog rimskog kamenoloma (sa postojećim sarkofaga koje su izgrađene tijekom tog vremena) u neposrednoj blizini 300 metara od nekretnine.

RANČ - Svrha drugog imanja je klasični ranč s ukupno pet predmeta, od kojih su neki sačuvani u izvornom stanju, a drugi su nedavno obnovljeni. Veličina ranču pokriva 106,452 kvadratnih metara od čega točno 69,517 četvornih metara su u jednom komadu na brijegu, dok je dolina (kanjon rijeke Korane) obuhvaća 36.935 četvornih metara od integralnog prostora.Udaljenost između dijelova je oko 250 do 300 metara, ali je povezan makadamu.Dio imanja u dolini sastoji se od zaselaka s pet (pravno gledano) naglašeno objekata.Veći dio brdovitom nekretnine je pokriven u šumi (Cerić, grab, bukva, breza), ali postoje i polja, livade i pašnjaci na ranču. Imanje je dio šireg područja slobodnog od svih industrijskih ili drugih zagađivača koji rijetko naseljenim i puna zelenila.Zemljište nije posipao po bilo herbicidima ili kemijskih toksina za više od dvadeset godina.Nekretnina ima dvije električne veze, kao i 11.000 galona (50m3) spremnik za vodu.

VODA - Tu je čista pitka voda u blizini stare hrastove kuće. Voda je izravno povezana s kućom. Izvorska voda je testiran u laboratorijskim uvjetima, te je vrlo zdrava za piće pića. Drugi način vodoopskrbe je kroz 11.000 (50 m3) galon spremnika za vodu nalazi ispod podruma, koja se skuplja kišnica. Izvorska voda Potok vodi od proljeća do rijeke i dio putu obuhvaća područje posjeda. Jedan dio imanja (to uključuje tok) opada u blagom nizinu i to je idealno mjesto za ribnjak koji će imati konstantan protok pitke vode, čineći ga idealnim mjestom za uzgoj slatkovodne ribe, uključujući pastrve. Stream i ribnjak - Mjesto gdje potok vodi do rijeke je pristupna točka posjeda do rijeke..Povoljni mineralni sastav koji se sastoji joda i blage radioaktivnosti koja se može naći u prirodnom toplica Topusko čini vodu Korane iscjeljivanje izvor, dobro za kožne bolesti, bolesti živčanog sustava, prekomjerne debljanje, upala zglobova, ognjište bolesti i krvožilni sustav, bolesti štitnjače i ženski skloni bolesti. Voće i povrće. Povrtnjak obuhvaća oko 1.000 m2 prostora, a to ima svoje sezone ekološke sadnje i neke povrće kao krumpir, kukuruz, grah, razne vrste tikvica, paprike, krastavci, rajčice, češnjak i luk su najprikladnija za ovu vrstu zemljišta i klima. Voćnjak se širi na površini većoj od 6.000 m2, a to je bitno i praktično. Do kraja 2009 više od 120 voćaka su zasađena uključujući: šljive, jabuke, kruške, marelice, trešnje, dunje, nektarine, Rowan bobičasto voće, lješnjaci, malina, kupina i drugih plodova. Voćke dobro napreduju, a očekuje da će biti u potpunosti narasti u nekoliko godina.

ŠUMA - Gornji dio ranča na brdu je bogat šumom pogotovo s "cerići", bukve, graba i, i breze. Ovo je najčešći tehničko drvo na ranču i prostire se na 20.000 m2 prostora. To je formalna procjena jer je šuma proširila na livadama i travnjacima u posljednjih nekoliko godina, što ga čini idealnim mjestom za neke vrste divljeg života (svinje, zečevi i jeleni) i ptica, privlači domaće i strane lovce.

REZIME -  Nekretnine i ranč nalazi se oko 80 km (50 milja) iz Zagreba.Imanje je sat vožnje od zračne luke Pleso (međunarodna zračna luka u blizini Zagreba). Postoje tri različita načina da biste došli na imanju: kroz cesti D1 države, autoceste A1 ili lokalne ceste kroz Barilović. Posljednji 3 do 4 km su neasfaltirane, ali nekretnine je dostupna putem makadamu. Nacionalni park Plitvička jezera nalazi se oko 50 km (31 milje) južno od nekretnina i ranča.

  Dozvole

  Građevinska dozvola , Lokacijska dozvola

Ostali podaci

 • Prijevoz:
  Autobus

Opis nekretnine

 • Pogled na planine
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
 • Osnovna infrastruktura:
  Cisterna za vodu, Gradski vodovod, Septička jama, Struja, Telefonska instalacija
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna